Wat ik het aller liefste doe!

Het onderwerp waar ik het allerliefst voor bak: bruiloften! Ik kan zó genieten van het feest der liefde, dat ieder bruidspaar op hun eigen manier vormgeeft!

Bij een trouwtaart heb je (bijna) altijd de gelegenheid om een proeverij in te plannen. De trouwdatum wordt tijdelijk voor je vastgezet. Zo voorkomen we dat je nooit "voor niks" komt proeven!

Je komt gezellig bij me langs en proeft een achttal smaken onder het genot van een kopje koffie, thee, of een glaasje prosecco. Ik begeleid jullie door het proces heen en tijdens het proeven nemen we de tijd om elkaar te leren kennen, maak ik een schets van hoe jullie taart / sweettable eruit komt te zien en vullen we uiteindelijk de 'binnenkant' samen in!

Vervolgens krijgen jullie van mij een vrijblijvende, voorlopige offerte, die jullie goedkeuren. Dan wordt jullie trouwdatum definitief vastgelegd, neem ik contact op met de trouwlocatie rondom het logistieke stuk en de aflevering en staat jullie taart / sweettable voor het aansnijden helemaal klaar!

Mijn lievelingslocaties: Kasteel Vaeshartelt, Kasteel de Hoogenweert, De Biesenhof, De Smockelaer, De Grote Hegge en in de natuur!

Wil je meer weten over trouwtaarten, of een proeverij inplannen? Dat vind ik superleuk! Neem vooral contact met me op, dan check ik meteen jullie mogelijkheden!


Amour
Amour
Chantal en Wendy
Chantal en Wendy
Donker
Donker
2x groen
2x groen
Vivianne en Guus
Vivianne en Guus
Vintage_1
Vintage_1
Sweettable
Sweettable
Snijden
Snijden
goud
goud
Kiki en Aimee
Kiki en Aimee
Liefde
Liefde
Nakedcake
Nakedcake
Neercanne
Neercanne
Droogbloemen
Droogbloemen
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram